Torna a Canals la Cavalcada de Reis amb la implantació de mesures extraordinàries

162

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

La Regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals ha organitzat la tradicional Cavalcada de Reis per als més menuts i menudes de casa, però aquest any, i davant la situació que marca la pandèmia, s’han establit una sèrie de mesures per a dur-la endavant de forma segura.

Aquest any, la cavalcada comptarà amb un nombre reduït de participants per a evitar riscos entre aquests i el públic assistent. A més a més, els Reis no podran baixar de les seues respectives carrosses, ni tampoc acudiran als centres on habitualment anaven, com són el Centre Cultural Calixte III, el Torreó i l’església d’Aiacor. Però sí que visitaran les pedanies i realitzaran la desfilada per l’itinerari habitual.

Des de la Regidoria han donat a conéixer les bases per a la recerca de voluntaris i voluntàries que ajuden als Reis d’Orient. El requisit fonamental és ser major de 14 anys. L’Ajuntament facilitarà tota la infraestructura de l’acte i a l’acabar la desfilada, els participants rebran 20 euros en agraïment per la seua ajuda.

Totes aquelles persones interessades hauran d’inscriure’s, fins al dia 3 de gener, en horari de 9 a 14 hores, a la Secretaria de Festes de l’Ajuntament de Canals.

Amb aquesta cavalcada, el regidor de Fira i Festes, Miquel Alventosa, vol evitar la posada en risc de tots els veïns i veïnes de Canals, així com els xiquets i xiquetes i els Reis d’Orient. «Amb aquesta iniciativa, el consistori vol recuperar la il·lusió dels més menuts i menudes que tan responsablement han sigut durant aquest temps de pandèmia», recalcava Alventosa.

WhatsApp Portal de Xàtiva