Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Demà divendres 24 de febrer, a les 19 hores, el saló de plenaris de l’Ajuntament de Xàtiva albergarà una taula rodona sobre la denominació d’origen per a l’all tendre de Xàtiva, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica. L’acte és obert a l’assistència de públic.

La presentació correrà a càrrec del primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente. A més, intervindran Francesc Peiró, enginyer agrònom; José Martínez, representant de l’OCAPA, càmara agrària de Xàtiva; Cassià Carbonell, enginyer tècnic agrònom qui va impulsar la D.O. Arròs de Sueca i Rafa Perucho, enginyer agrònom impulsor de la D.O. Caqui de la Ribera.

El conreu de l’all tendre ocupa una extensió de 1.500 a 1.800 fanecades al terme de Xàtiva. És una de les produccions agràries més identitàries i tradicionals de la ciutat. L’Ajuntament de Xàtiva persegueix aconseguir la certificació d’origen d’aquesta hortalissa. En el marc d’aquest procés, recentment s’ha celebrat la II edició de FirAll, fira de l’all tendre de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva