Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Sis alumnes del Conservatori Professional de Música Lluís Milan de Xàtiva van participar el passat dissabte en la cita «Ara, sons d’infància», un projecte realitzat per tal d’afavorir els drets de la infància i els adolescents i que va tindre lloc al Palau de Congressos de València.

La jornada, organitzada per la Diputació de València, va reunir a un total de 28 centres musicals de la província que van compartir escenari amb el virtuós violinista libanès Ara Malikian per tal de commemorar el Dia Mundial de la Infància i l’Adolescència, que se celebra el 20 de novembre.

Per part del Conservatori xativí van participar sis alumnes de corda: el violinista Ferran Mas Pérez; les violinistes Núria Sisternes Martínez, Marta Cubells Sánchez, Júlia Furió Perucho i Alexandrina Dragomirova Garlanova; i la violoncelista Inés Pérez Montesinos.

El director del Conservatori Lluís Milan, Gaspar Nadal, va acompanyar als alumnes i va manifestar que «aquest ha sigut un projecte molt enriquidor per a aquests alumnes. Fer convivència amb companys i companyes d’altres centres és molt motivador i positiu per al seu desenvolupament com a músics». Nadal també va destacar que «el fet de tocar junt amb una figura a nivell mundial com Ara Malikian és una experiència que mai no oblidaran».

WhatsApp Portal de Xàtiva