S’inaugura al Museu Etnològic “Casa del Pou” de la Llosa de Ranes l’exposició “Absència, Presència en l’habitar contemporani”

El divendres 11 de gener a les 20:00 h s’inaugura al Museu Etnològic “Casa del Pou” de la Llosa de Ranes l’exposició “Absència, Presència en l’habitar contemporani”.

16

La mostra, que va començar el passat mes d’octubre a Beneixida, recorrerà en els pròxims mesos diversos pobles de les comarques de la Costera i la Ribera Alta.

La Llosa de Ranes és un dels municipis que impulsen i produeixen aquest esdeveniment cultural subvencionat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, en una nova línia d’ajudes per a Projectes Intermunicipals d’Arts Plàstiques.

El projecte està comisariat i coordinat per Miguel Mallol, Rafael Tormo i Cuenca, Adrián Ripoll i Elena Llácer. És un treball que accentua i posa en comú el caràcter multidisciplinar dels seus organitzadors amb l’objectiu d’escometre aquest fet des de la multiplicitat.

La idea convergeix al voltant de la noció de dispositiu expositiu como un reposador de les diverses experiències provinents de l’entorn, la gent i allò succeït.

WhatsApp Portal de Xàtiva