Se suspèn el cicle «Xàtiva renaixentista» de forma presencial i es realitzaran en el seu lloc dos concerts via streaming

També s’ha decidit suspendre l’activitat de la Biblioteca Municipal prevista per a aquest divendres 30 d’octubre

208

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit suspendre per precaució les activitats culturals amb afluència de públic programades per a aquest cap de setmana degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia i a les previsions dels propers dies respecte a l’evolució de la mateixa.

Aquesta suspensió afecta en primer lloc al cicle «Xàtiva renaixentista», amb el qual estava previst una conferència i tres concerts per commemorar el 500 aniversari de la revolta de les Germanies. Mentre que la conferència -prevista per a demà dijous- queda anul·lada, el concert «Tañer de gala» previst per al dissabte 31 a l’església de Sant Feliu s’ha ajornat sense data determinada.

D’altra banda els concerts de Capella de Ministrers «Carmesina i Tirant» i «Germanies. Guerra i pau en el segle XVI» no es podran gaudir en format presencial però en canvi es realitzaran sense públic des del Gran Teatre de Xàtiva i es retransmetran en directe a través del canal oficial de Facebook de l’Ajuntament de Xàtiva, en els horaris previstos inicialment: divendres 30 a les 20 hores en el cas de «Carmesina i Tirant» i «Germanies. Guerra i pau en el segle XVI» diumenge 1 de novembre a les 12:30 hores.

Pel que fa al cicle renaixentista, pel moment es mantenen les rutes Borja al tractar-se d’activitats reduïdes a l’aire lliure, lamb entrades ja exhaurides.

D’altra banda, també s’ha decidit suspendre la cita «Contes de por que fan riure» amb el Gran Jordiet i Josemi Sykes organitzada per la Biblioteca Municipal per a aquest divendres 30 d’octubre a les 18 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva