ajuntament-de-xativa

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La directora general d’Eficiència i Règim Econòmic de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmelina Pla, ha adreçat un escrit a l’alcalde Roger Cerdà, datat el passat 5 de març, en el qual sol·licita la cessió dels terrenys necessaris per a la construcció del Centre de Salut Xàtiva II.

Es tracta d’una parcel·la d’uns 1.000 metres quadrats, annexa a l’actual col·legi públic d’educació infantil Teresa Coloma. En el seu escrit, Pla refereix que el Programa Funcional de Conselleria, de 26 de febrer de 2019, preveu que aquest nou centre de salut oferisca assistència sanitària a un total aproximat de 11.000 persones, el que suposaria alliberar l’actual centre de salut d’Ausias March de la meitat de la seua població de cobertura.

L’escrit continua informant que «la Generalitat Valenciana ha inclòs en els seus pressupostos per al present exercici, una partida destinada a la licitació de la redacció del projecte per a la construcció del segon Centre de Salut a Xàtiva (Annex d’Inversions Reals / Construcció Centres de Salut d’Atenció Primària / EC 120.250 CS Xàtiva) «.

En aquesta comunicació, Sanitat demana que s’inicien «els tràmits jurídic-patrimonials de posada a disposició i acceptació de la parcel·la referenciada» mitjançant la cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament de Xàtiva, per a això l’assumpte s’haurà d’aprovar en el plenari municipal .

WhatsApp Portal de Xàtiva