EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

TÈCNICS DE PERSONAL ESTUDIEN LES NOVES EXIGÈNCIES LEGALS EN TRANSPARÈNCIA I ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

L’Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l’Administració Local (AVTPAL) ha celebrat aquest matí una jornada tècnica a l’espai cultural Sant Domènec de Xàtiva. La jornada ha dut per lema “Reforma en el funcionament de les administracions públiques : transparència i relacions electròniques amb la ciutadania”. La inauguració de l’acte ha comptat amb la presidència de l’alcalde Roger Cerdà, qui ha estat acompanyat pel regidor de Recursos Humans, Joanjo García Terol i Milagros Ortiz, presidenta de l’associació.

En la seua intervenció, Cerdà ha assenyalat que “els ciutadans i ciutadanes demanden participar en la cosa pública, primer, perquè estan en el seu dret i segon, perquè és un símptoma d’avanç social i maduresa democràtica. Els nostres veïns i veïnes ens exigeixen proximitat i transparència. De la nostra actuació al respecte depèn, en gran mesura, la bona imatge i la credibilitat de les nostres institucions. Per tant, ens pertoca assimilar aquestos valors com a premissa del nostre quefer diari com a servidors públics”.

A la jornada tècnica han assistit al voltant de 60 funcionaris i treballadors públics, entre responsables de recursos humans de diversos ajuntaments i altres tècnics d’administració local. Els ponents han estat Salma Cantos, advocada de dret públic qui ha parlat sobre la nova legislació procedimental administrativa i de règim jurídic del sector públic, i Javier Cuenca, subdirector general de l’Institut Valencià d’Administració Pública, qui ha centrat la seua intervenció en matèria de transparència en la gestió de recursos humans.

L’Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l’Administració Local (AVTPAL) és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu principal impulsar, millorar i augmentar el prestigi de la gestió de personal en l’administració local a través de l’assessorament, organització i participació en conferències, cursos, tallers professionals i divulgació de publicacions i disposicions legals. Agrupa a representants de 108 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana.

WhatsApp Portal de Xàtiva