Ribó anuncia l’ajornament de les Falles a València

359
  • Ribó anuncia que no es podran celebrar les Falles en març: “Haurem d’esperar a una situació més convenient”
  • L’alcalde assegura que dins del fons d’ajudes de 120 milions d’euros acordat amb la Generalitat també entrarà tot l’entramat econòmic relacionat amb la festa.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat hui que les pròximes Falles no es podran celebrar el mes de març i que caldrà esperar que la situació sanitària millore.

L’alcalde ha afegit en declaracions a Radi València que en les ajudes anunciades de 120 milions d’euros per la Generalitat “es tindran molt en compte als artistes fallers, als artistes carrossers, l’orfebreria o als indumentaristes perquè és fonamental en aquests moments ajudar a tot aquest món de les Falles, ja que no podrà realitzar normalment la seua activitat en el pròxim dia de Sant Josep i caldrà esperar una situació més convenient“. A més, ha ressaltat que “a l’Ajuntament de València li importa molt que el món faller seguisca amb la seua activitat i, per això, volem ajudar-la i prestar-li una atenció especial perquè pensem que és imprescindible per a la continuïtat d’aquestes festes tan importants per a la ciutat i la seua àrea metropolitana“.

WhatsApp Portal de Xàtiva