Repetix el #LoveCanals per a les vacances de Pasqua

La regidoria de Joventut, els darrers anys, ha estat apostant per diferents activitats i propostes lúdiques i educatives sent el #LoveCanals una de les que més èxit ha tingut entre els joves i les famílies.

45

Amb l’objectiu de facilitar la conciliació personal i familiar, l’Ajuntament de Canals presenta per a les vacances de Pasqua el #LoveCanals. Aquesta iniciativa oferirà diverses activitats per a joves entre 12 i 17 anys que ocuparan el 18, 23, 24, 25, 26 i 20 d’abril, de 10:00h a 14:00h, els seus dies de vacances.

Totes les activitats que s’organitzen des del #LoveCanals estan pensades i dissenyades específicament per al públic al qual van dirigides. És a dir, compten amb els propis dispositius tecnològics, xarxes socials, fan eixides, una acampada i diverses activitats amb les quals els joves gaudeixen i, a més, es coneixen entre ells.

Sense cap dubte, aquesta és una oportunitat perquè els joves visquen les seues vacances d’una manera diferent i que, al mateix temps que ho passen d’allò més bé, aprenen i conviuen amb altres joves.

Ricardo Requena, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Canals, ha insistit en que «hem vist al llarg d’aquesta legislatura que aquestes ofertes lúdiques i educatives que posem a la disposició de famílies, xiquets i joves, iniciatives com l’Escola de Pasqua, l’Escola d’Estiu, el #LoveCanals durant Pasqua i en l’estiu, han tingut molt bona acollida perquè són necessàries i per això, de nou, tornem a apostar per portar-les endavant».

WhatsApp Portal de Xàtiva