EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Per tercer any consecutiu i fruit de l’èxit de les edicions anteriors, La Mancomunitat La Costera-Canal posa en marxa un nou programa de rutes senderistes pels diferents municipis que conformen l’entitat.

Les rutes ofertades es celebraran l’últim diumenge de cada mes, a excepció de la Vallada que serà dissabte i nocturna, amb eixida a les 9:00h des de la porta de cada Ajuntament, on els assistents podran gaudir d’aquelles localitzacions i paratges naturals més destacats del nostre territori.

Les persones interessades en participar s’hauran d’inscriure de manera prèvia a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa,“ ha apuntat que “L’objectiu és el donar a conèixer les diferents rutes i paisatges que tenim als nostres pobles, per tal de posar-les en valor també com un dels atractius turístics que tenim a la nostra comarca, al mateix temps que potenciem l’esport i gaudim de la natura”.

WhatsApp Portal de Xàtiva