Rècord de participació en la VIII Edició Ciclocross d’Aiacor

46

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El pròxim diumenge 17 d’octubre, la localitat d’Aiacor acollirà la VIII Edició Ciclocross “Memorial Pascual Momparler”, puntuable en el Rànquing Nacional. Aquesta cursa s’inclou dins de la XXXVII Challlenge Comunitat Valenciana.

En aquesta edició s’ha batut el rècord que tenia fins ara la cursa en Aiacor amb 454 persones apuntades. Entre les quals destaca un participant internacional en la categoria “Elite UCI”, així com 24 professionals en la categoria “Elite”. Una altra dada a destacar és el nombre de participants que provenen de les escoles, unes 185; i el nombre més nombrós es troba en la categoria “Master 40” i “Fèmines” amb 80 corredors/es apuntats.

Aquest esdeveniment començarà a les 9.00 hores del matí i acabarà cap a les 14.30 hores. L’ordre de la carrera serà: Masters 40; Masters 30, 50 i 60; Escoles de ciclisme (Principiants, Alevins i Infantils); Júniors i Fèmines “Elite i Sub23”, Juniors i Masters; Cadets i Fèmines Cadetes i finalitzarà amb la categoria Elites i Sub23.

El director de la Penya La Forca, organitzador de la carrera, Vicente Ibáñez, està molt content perquè «aquest any torna la carrera de Ciclocross com la coneixíem amb la famosa escala de 38 escalons, lloc emblemàtic d’Aiacor». Entre els participants també hi haurà ciclistes locals i de La Forca, així com els xiquets i xiquetes de l’Escola també tindran l’oportunitat de fer la carrera amb el circuit establit.

WhatsApp Portal de Xàtiva