Rafa Aparicio i Alfred Boluda en el seté capítol de la Cova Negra

L'empresari xativí és entrevistat pel regidor de Xàtiva Unida

237

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Torna el programa d’entrevistes dels membres del Grup Municipal de Xàtiva Unida amb diferents personalitats de referència de la ciutat per tractar qüestions relacionades amb Xàtiva.

Després d’entrevistar a l’abat de Xàtiva, a jugadores del Racing de Xàtiva, a facultatives de l’hospital Lluís Alcanyis, a experts en cultura, turisme i hostaleria, ha arribat el moment d’entrevistar a l’empresari del sector de l’automoció i d’activitats esportives Rafa Aparicio.

En aquest cas, és el regidor Alfred Boluda qui s’encarrega de conversar amb ell sobre assumptes relacionats amb l’economia local, transició energètica i fira. Aquesta entrevista com les realitzades amb anterioritat es poden trobar a les xarxes socials de Xàtiva Unida.

Al podcast de “La Cova Negra” es pot accedir a través de les plataformes Spotify i Anchor.

Amor pel barri del Raval” serà el primer encontre on poder conèixer les propostes del programa de Xàtiva Unida per a aquestes eleccions 2023.

El dimarts 21 de febrer, en la plaça Pintor Tudela, a les 18:45h estan convocades les diferents associacions i entitats del Raval, així com qualsevol veí o veïna interessada a conèixer de primera mà les propostes que Xàtiva Unida fa per a esta zona de la ciutat.

Després d’un llarg procés participatiu per elaborar el programa electoral, arriba el moment de traslladar a la ciutadania el treball col·lectiu realitzat. Així aquest dimarts serà el primer dels encontres programats amb aquest propòsit. La setmana que ve continuaran amb el Barri Nord-oest i Nucli Antic.

La candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida, Amor Amorós ha manifestat que “Comença la campanya de la il·lusió i en estos encontres parlarem dels compromisos de Xàtiva Unida amb els barris i amb les persones que hi viuen. Si arribem a governar, treballarem perquè tots els barris de la nostra ciutat tinguen més serveis, millors espais i una bona convivència.”

WhatsApp Portal de Xàtiva