Purificació Mascarell presenta aquest divendres a la Biblioteca Municipal la seua novel·la «Mireia»

L’obra, premi Lletraferit 2022, recupera la figura del doctor Lluís Simarro i tracta sobre la bogeria i l’histerisme com a forma de repressió cap a les dones

203

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest divendres 13 de gener tindrà lloc a la sala d’adults de la Biblioteca Municipal de Xàtiva la presentació del llibre «Mireia», de l’escriptora xativina Purificació Mascarell. L’acte s’iniciarà a les 20 hores i l’autora estarà acompanyada per la professora i poeta Imma López-Pavia.

Al llibre, que recupera la figura del doctor Lluís Simarro, es parla sobre la bogeria i la seua instrumentalització. «Es pot provocar la bogeria?» «Es pot generar l’histerisme?», entorn a aquestes dues qüestions construeix Purificació Mascarell aquesta obra, la seua primera novel·la en valencià, amb la qual ha aconseguit el premi Lletraferit 2022. Aquesta narració és una exploració sobre els mecanismes a través dels quals s’ha emprat la bogeria i l’histerisme com a forma de repressió cap a les dones.

La presentació d’aquest llibre està inclosa dins del cicle «Converses a la Biblioteca» que periòdicament organitza la regidoria de Biblioteca.

WhatsApp Portal de Xàtiva