Primera jornada de prevenció del tabaquisme

309

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

140 alumnes participen als tallers i la xarrada organitzada per la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA)

Ahir es va celebrat al CCX la primera jornada de prevenció del tabaquisme organitzada per la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) de Xàtiva. L’activitat ha congregat 140 xiquets i xiquetes de 3er d’ESO dels centres Pare Claret i Nostra Senyora de la Seu. Els i les alumnes han assistit a una xarrada didàctica impartida pel pneumòleg de l’hospital Lluís Alcanyís, Ivan Arroyo, i un taller coordinat per les tècniques de la unitat on han pogut conèixer els riscos que comporta per a la salut el fumar.

Esta jornada, segons Cristina Suñer (Compromís), regidora de Prestacions Sanitàries “és la primera de moltes altres perquè la voluntat de la regidoria és que la UPCCA es convertisca en un òrgan d’interacció entre alumnat, pares i mares i professorat per treballar de manera eficient i constant en la prevenció de conductes addictives”.

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives es troba a la Casa de la Joventut i el seu horari d’atenció és de dilluns a divendres de 13:30 a 15:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva