Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

 

Els premis professionals de música 2015-2016 oferiran un concert per celebrar el Dia Internacional de la Música i l’inici d’un nou curs al centre.

La regidoria del Conservatori ha organitzat un concert per celebrar l’inici d’un nou curs al Lluís Milà. El recital tindrà lloc el proper divendres, 30 de setembre, a les 19:30 a l’auditori de Sant Agustí i correrà a càrrec dels 4 premis professionals de música d’enguany i l’acompanyament al piano de Adolfo García. Per al regidor de l’àrea, Joanjo Garcia Terol (Compromís) “iniciatives com aquesta dinamitzen el conservatori i donen a conèixer tota la tasca que es fa. Guardar dins les classes el talent que hi ha al Lluís Milà és desaprofitar el millor aparador del nostre centre i per això considerem que és fonamental obrir les portes de Sant Agustí per que totes i tots coneguen la música i la formació que s’imparteix. Vull agrair al professorat del centre i a Ramon, Jose, Paula i Genís el fer possible aquest concert”.

Garcia Terol ha afegit que, tant ell com el professorat, es senten orgullosos de poder mostrar a les xativines i xativins el fruit del treball que han fet aquests quatre alumnes durant els seus sis anys de formació. “Estem segurs que ens oferiran un concert magnífic.», ha dit Garcia Terol.

A més este concert serveix per commemorar el Dia Internacional de la Música, el qual es celebra des de 1975, l’1 d’octubre.

WhatsApp Portal de Xàtiva