Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Després de formar part de diferents bandes sense major rellevància on es feien versions dels anys 80 per a tota mena d’esdeveniments, en 2015 es comença a forjar el present projecte: VOL. Primer en duo, després en trio i més tard, l’any 2016 en quartet, sent aquesta la formació actual.

Les sinergies creades, juntament amb les il·lusions de fer una cosa pròpia i algunes idees que ja s’estaven barruntant als assajos condueixen al naixement de VOL, paraula en la nostra llengua, ja que aquesta és la triada per a les composicions.

VOL és una paraula polisèmica amb diferents accepcions com la vida mateixa, segons els ulls que la miren (VOL de volar, VOL de voler fer una cosa i VOL d’estimar).

A l’Abril 2018 gravaren les seues primeres cançons, les quals es van materialitzar físicament per mediació d’un EP/CD de 6 cançons amb el nom de VOL. Tota una experiència molt enriquidora per a la banda i un punt de partida per a donar-se a conéixer.

L’enregistrament per al segon EP estava prevista per al 25 de març de 2020, i la pandèmia els va noquejar de ple. Va ser posposat per a l’estiu pensant que prompte tornaríem a la normalitat i les cançons les publicaríem a final de l’any.

Atés que la situació pandèmica va estar supeditada a les ones de contagis, decidiren editar aquest nou treball al setembre de 2021 perquè les cançons pogueren ser alliberades de l’estat d’excepció que ens havia tocat viure.

El leitmotiv dels temes són els records, les absències, el desamor, l’abús, així com el pas del temps que va deixant empremta.

Des de llavors fins hui han treballat d’una forma regular perquè la família, el treball, les responsabilitats, etc. no els permet avançar tot el que voldrien, però han començat a caminar i per tant a fer camí. I el futur encara no està escrit…

VOL ho formen:
Kike Serrano al baix
de XÀTIVA (LA COSTERA)
Miguel Ángel Pérez a la bateria
de XÀTIVA (LA COSTERA)
Werner Van Dixhoorn a la guitarra elèctrica
Holandés establit a ALBORAIA (HORTA NORD)
Ulisses Calabuig i Ortiz a la veu i guitarra elèctrica
de VALLADA (LA COSTERA)

WhatsApp Portal de Xàtiva