Policies locals de les tres comarques assisteixen a un curs a Xàtiva sobre seguretat vial

336

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Ivaspe selecciona Xàtiva com una de les seus per impartir cursos de formació adreçats a policies locals de tota la Comunitat

Hui dilluns, la ciutat de Xàtiva acull el curs per a policies locals «Procediments policials en delictes contra la seguretat viària amb resultat lesiu», organitzat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Aquesta activitat formativa, que té lloc a la sala de formació de la seu de la Policia Local de Xàtiva, es prolongarà fins dimecres que ve.

L’objectiu del curs és dotar de coneixements tècnics i eines que permeten realitzar, amb qualitat, totes les actuacions policials complexes derivades de la conducció de vehicles a motor amb ingesta d’alcohol i / o drogues, en combinació amb sinistres vials i altres delictes contra la seguretat viària. Al curs assisteixen efectius de la Policia Local de Xàtiva i d’altres localitats de les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés. Els agents realitzaran una prova per avaluar els coneixements adquirits i obtenir el corresponent certificat d’aprofitament.

Aquest curs és el primer dels que organitza l’IVASPE a Xàtiva dins el Pla de formació per a policies locals per als anys 2016 i 2017 de la Direcció General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències. La nostra ciutat ha estat escollida com una de les seus per impartir cursos de formació adreçats a policies locals de tota la Comunitat. L’IVASPE té previst organitzar a Xàtiva més cursos dins del seu pla de formació contínua.

La regidora de Policia Local, Mariola Sanchis, ha assenyalat que «és una bona notícia que Xàtiva haja estat escollida com una de les seus per impartir cursos de formació de l’IVASPE a policies locals perquè això facilita la formació als agents locals i, a la seua vegada, atrau companys i companyes d’altres municipis, el que ens posiciona com una referència supracomarcal. Aquesta acció ens reporta la millora dels agents quant a la seua formació específica i, per tant, una major capacitat de millora en el servei al ciutadà».

WhatsApp Portal de Xàtiva