Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La jornada del passat cap de setmana va ser redona per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. Els tres equips de la línia femenina van guanyar les seues trobades amb claredat i a més van mantenir la seua porteria a zero.

En primer lloc, l’equip de futbol-8 es va estrenar en lliga amb una clara victòria per 5-0 contra la UD Alzira. Els gols van ser obra d’Amaia, María (3) i Andrea. Les xativines van portar el pes del partit a base de possessió i ocasions. Amb aquesta victòria, les més xicotetes del CDX han demostrat una gran evolució tàctica des de l’inici de la pretemporada a les ordes de Nerea Quesada.

Per part seua, l’equip infantil-cadet que dirigeix Alba Revert va guanyar amb gran solvència al CF Gandia. L’encontre, en el qual estava en joc el lideratge, es va caracteritzar per un joc associatiu molt cridaner per part de les xativines, els qui van tindre la possessió de la pilota durant tota la trobada. A més, les del Ciutat van tindre profunditat per bandes i la necessària serietat defensiva que les va conduir al triomf. Els gols els van marcar Lourdes i Mencía, en el primer temps, i María Gumilla en la segona meitat. Les xativines es van emportar tres punts de Gandia i segueixen líders amb quatre victòries en quatre partits.

Finalment, l’equip amateur que dirigeix Rocío Hervás va disputar el seu sisé partit de lliga contra la UD Alginet en el Paquito Coloma. El partit va acabar 7-0, deixant patent una clara superioritat de les xativines. Les locals van completar un gran encontre amb grans accions col·lectives i individuals tant en atac com en defensa. Res més començar, Laura Llobell va avançar a l’equip amb una miqueta que els òmplic de confiança i quasi de manera consecutiva van arribar els punts de María Sanchis (2) i Gemma Beltrán. La segona part va continuar amb el mateix nivell de joc, el que va propiciar un gol en pròpia fique visitant i els gols de Carolina Martí i Sandra Monteagudo.

En un altre ordre de coses, hem de destacar la convocatòria de Lorda Ordiñaga en la categoria Sub-15, i Daniela Ramírez i Mencía López en Sub-17, per a la Selecció Valenciana. Això demostra el gran nivell que els equips femenins de l’escola del *Ciutat de Xàtiva estan tenint i l’excel·lent qualitat d’aquestes tres jugadores. Des del club només podem felicitar-les per l’aconseguit, fruit del seu esforç.

WhatsApp Portal de Xàtiva