Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • La diputada de Turisme de la Diputació de València anuncia que València Turisme incentivarà l’ús del transport públic per a accedir a la fira turística instal·lada en la Plaça de Bous de València del 13 al 15 de maig
  • L’accés a la Fira de les Comarques és gratuït i el visitant podrà recórrer 65 casetes amb propostes turístiques de tot el territori valencià

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat hui, en roda de premsa, al costat del gerent del Patronat Provicial de Turisme de València, Pau Pérez Ledo, la nova Fira de les Comarques Valencianes de València Turisme que serà inaugurada divendres que ve, 13 de maig, a les 18:00, amb l’actuació de “Els Bastonets” d’Algemesí i de Pep Gimeno Botifarra en la Plaça de Bous de València.

Del 13 al 15 de maig, “la nova Fira de les Comarques és la veu del turisme valencià, del turisme fet per i per a les comarques valencianes, i del turisme que agrupa a tot el territori, interior i també costa, perquè tots som València”, ha destacat la diputada Pilar Moncho.

La màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València ha anunciat que València Turisme incentivarà l’ús del transport públic per a accedir a la fira turística. “Tots els visitants a la fira que presenten el seu bitllet de rodalies de RENFE rebran un obsequi promocional del Patronat Provincial de Turisme de València”, ha assenyalat.

Moncho ha manifestat que la nova Fira de les Comarques mostra la nova manera de treballar de València Turisme: “Hem marcat un nou rumb en l’Àrea de Turisme de la Diputació, amb un model de gestió inclusiu, sostenible i plural, per a respondre i satisfer les necessitats reals del sector turístic, de les administracions locals i, sobretot, dels ciutadans”.

En la seua intervenció, el gerent del Patronat, Pau Pérez Ledo, ha comentat que el fil conductor de la Fira és “el potencial de la cultura popular valenciana, representada a través dels municipis i mancomunitats presents, i a través d’associacions turístiques i entitats rellevants com les DO valencianes”.

65 casetes de promoció turística

La Fira de les Comarques de València Turisme instal·larà 65 casetes informatives, 43 en l’esplanada de la Plaça de Bous de València i 22 en l’arena, destinades a la promoció de destinacions turístiques d’interior i de costa i a la gastronomia valenciana.

Cada punt d’informació completarà la informació turística amb una àmplia programació d’activitats que inclou degustacions, tallers artesanals, ofertes de paquets turístics, sorteigs de cap de setmana, i exhibicions culturals variades.

En aquest sentit, el Patronat Provincial de Turisme de València, amb la col·laboració dels municipis expositors, ha organitzat una intensa programació amb actuacions musicals, exhibicions d’artesania i propostes folklòriques, segons ha assenyalat el gerent de València Turisme, Pau Pérez.

A més, el Patronat Provincial de Turisme proporcionarà un “Passaport de la Fira de les Comarques” amb molts premis per als participants a la “Gimcana” de València Turisme, amb la col·laboració dels ajuntaments i mancomunitats

Horaris de la Fira

Divendres, 13 de maig

* Casetes d’informació turística: de 18.00 a 21.00 h.

* Estands de gastronomia: de 18.00 a 23.00 h.

Dissabte, 14 de maig

* Casetes d’informació turística: d’11 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h.

* Estands gastronomia: d’11.00 a 23.00 h.

Diumenge, 15 de maig

* Casetes d’informació turística: d’11 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.00 h.

* Estands gastronomia: d’11.00 a 22.00 h.

WhatsApp Portal de Xàtiva