Paco Aragón es proclama campió autonòmic de mitja distància 2023 en la categoria M-45

Bons resultats del CAX Orientació en el II Trofeu Alt Palància on aconsegueix fins a 5 medalles.

216

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El cap de setmana del 17 i 18 de juny es va celebrar per terres castellonenques, el II Trofeu Alt Palància, per les localitats de Barracas i El Toro dues proves d’orientació que corresponien a la 3ª i 4ª prova de la Lliga Autonòmica (LACV) que van ser organitzades pel Club València Orientació.

El CAX Orientació va obtenir molt bons resultats, fins un total de cinc medalles. El dissabte, a Barracas, es disputava la prova de Distància Mitja, que coincidia amb el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana i en la categoria M-45, Paco Aragón aconseguia proclamar-se Campió en un mapa que transcorria per un autèntic laberint de taques d’alzines amb alguns pins i roures que havien quedat de forma puntual i on abundaven els elements de pedra d’anteriors activitats humanes. El diumenge 18 de juny, en la prova de Distància Llarga en la localitat de El Toro, els orientadors xativins aconseguien situar-se dalt de la classificació, i en M-12, Martín Aragón entrava en 2ª posició; Edu Sanchis, en M-21A i Paco Benito en M-21B arribaven en la 3r lloc; i, David Agustí, en Open Taronja ocupava la 1ª posició.

També van córrer altres orientadors del CAX: Vera Aragón (F-12), Lucia Cucarella (F-21B), Domi Fraile i Neus Carboneras (F-45), Pepe Prats (M-21A), Carles Llopis (M-21B), Carles Sánchez i Vicent Vercher (M-45), Maria Herrero (Open Taronja) i, Inés Aragón, Sofia Sanchis i Irene Sanchis (Open Groc).
Al finalitzar les dues proves del II Trofeu Alt Palància, el CAX Orientació recollia un total de 4 premis en diferents categories: David Agustí (U. Taronja ) com a primer classificat; Martín Aragón (M-12) i Paco Aragón (M-45) en segona i Edu Sanchis (M-21A) en tercera posició.

Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023

I per a principis de juliol, el CAX Orientació està preparant la quarta i última prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 que serà el divendres 7 de juliol de 2023 en el CEIP Attilio Bruschetti i Jardí del Bes. I com ja ve sent habitual, amb l’arribada de l’estiu, el CAX Orientació prepararà una prova nocturna, sota la llum de la lluna..

WhatsApp Portal de Xàtiva