Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Una empresa especialitzada en “beach marketing” lliurarà 5.000 flyers en mà en les principals platges de La Safor

Pablo Úbeda destaca la importància d’aprofitar les festes de Moros i Cristians per crear sinèrgies entre el turisme d’interior i el de costa

Ontinyent repartirà 5000 flyers en primera línia de platja per difondre els seus Moros i Cristians. Aquesta és una de les accions previstes per a estos dies des de la regidoria de Turisme per tal de difondre els festejos morocristians, declarats d’Interès Turístic Nacional, i la resta d’activitats que l’envolten. El regidor de l’àrea, Pablo Úbeda, ha recordat que “des de l’Ajuntament d’Ontinyent estem seguint la línia que ja es va posar en marxa l’any passat per tal de crear sinergies entre el turisme d’interior i el de costa. Es tracta de donar a conèixer les nostres festes entre els milers de visitants que gaudeixen de la costa valenciana” incidia.

D’aquesta manera, una empresa especialitzada durà a terme esta acció amb el nom de “beach marketing”, que, per proximitat, es centrarà a la comarca de La Safor entre els dies 15 i 18 d’agost, la prèvia a la “Setmana Gran”. El regidor explicava que “no hi ha millor mètode per convidar visitants que de forma directa, així podem explicar-los de primera mà els encants de les nostres festes i la nostra ciutat” afegia.

No serà l’única acció de difusió dels festejos que s’ha previst per a estos dies, ja que també s’ha procedit a l’enviament de material promocional de les festes de Moros i Cristians a un total de 300 hotels i oficines de turisme de 7 comarques: La Safor, La Marina Baixa, La Marina alta, L’Alcoià, el Comptat, La Costera i La Vall d’Albaida; es projectarà un vídeo promocional de les festes a diversos centres comercials, s’ha publicat la programació de festes en 4 idiomes al portal turístic comunitatvalenciana.com, entre altres accions.

Pablo Úbeda recordava que al marc dels objectius marcats pels ajuntaments participants a “l’Aliança de capitals de les comarques centrals valencianes” (entre els que està Ontinyent) es troba la posada en marxa d’un Pla Estratègic de Turisme a les Comarques Centrals, “crear una línia entre les principals ciutats d’aquestes comarques impulsarà Ontinyent com un motor turístic, i és que tenim molt que mostrar: cultura, festes, paisatges, gastronomia, etc. Tot allò que ens fa sentir-nos orgullosos de viure a Ontinyent és el que hem d’oferir als nostres visitants” sentenciava.

WhatsApp Portal de Xàtiva