EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

A més a més, tots els cursos es treballen en metodologia participativa i dinàmica, per tal d’aprendre d’una manera amena i divertida. En tots aquests cursos tenen prioritat els menors de 30 anys.

El mes de febrer tindrà lloc, a partir del dia  i fins el 8 de març, el curs d’animació turística, on aprendrem tècniques i recursos per a la dinamització d’activitats de temps lliure en centres de vacances i altres. Aquest curs es realitzarà en horari de vesprada de 17h a 20h de dilluns a divendres i el preu és de 50€ per usuaris de Carnet Jove i de 60€ per a les persones que no ho tinguen.

Per al mes d’abril, es realitzarà el curs de prevenció del “bullying” en activitats de temps lliure infantil i juvenil, des de l’1 fins al 12 d’abril, on es treballaran eines per a la prevenció d’actituds d’assetjament escolar, en horari de vesprada de 17h a 20h. Per al mes de maig, realitzarem també el curs de menjador escolar, del 6 al 13 de maig, aquesta vegada en horari de matí de 9 h a 14h. Aquests dos cursos tenen una durada de 30h i el preu és de 50€ per usuaris del Carnet Jove i 60€ per a les persones que no ho tinguen.

A més a més, el 18 d’abril, també  organitzem el curs de manipulador d’aliments, on els participants rebran el certificat equivalent al carnet de manipulador d’aliments. Serà en horari de matí, de 10h a14h. El preu serà de 10€ per usuaris de Carnet Jove i de 25€ per adults.

El mes de juny realitzarem, per una banda, el curs de Col·lectius NEE, del 17 al 28 de juny, en horari de vesprada de 17 a 20h, amb un preu de 50€ per usuaris de Carnet Jove. En juny, també realitzem el curs de Formador d’Animadors, d’una duració  de 60h, tots els dissabtes del mes. Aquest curs tindrà un preu de 70€ per usuaris de Carnet Jove i de 80€ per a adults .

El mes de juliol tindrà lloc el curs de MAT: Monitor d’Activitats de Temps lliure Infantil i Juvenil. Aquest curs és de caràcter intensiu i es realitzarà des de l’1 al 26 de juliol en horari de 9 a 14h tots els matins. Al finalitzar el curs, l’alumnat escollirà un lloc per fer les pràctiques per tal d’obtindre la certificació homologada i poder treballar com a monitor de temps lliure. El preu del curs és de 115€ amb usuaris de Carnet Jove i de 130€ per usuaris adults.

Des del 14 de setembre fins al 23 d’octubre, es realitzarà la preparació de proves per al valencià C2 (antic nivell superior). El cost és de 20€ per usuaris amb Carnet Jove i de 40€ per usuaris adults. Es realitzaran dos cursos, un dimecres de 17:30 a 19:30 i un altre dissabte de 10:30 a 12:30h. Per a setembre, també realitzarem la segona edició del curs de Menjador Escolar, per tal de què les persones que no hagen pogut realitzar-lo en maig tinguen la oportunitat de realitzar-lo. Serà del  16 al 27 de setembre, en horari de vesprada, de 17 a 20h.

El mes d’octubre tornem a realitzar una altra edició del curs de Manipulador d’aliments, aquesta vegada serà  el dia 26 d’octubre, en horari de 10h al 14h.  I el preu serà de 10€ per a usuaris en Carnet Jove i de 25€ per adults. També realitzarem una nova edició del curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure infantil i juvenil, aquest es realitzarà els caps de setmana d’octubre i el preu serà de 115€ amb Carnet Jove i de 130€ sense aquest.

Per finalitzar l’any, en desembre organitzem el curs d’Educació Emocional, on aprendrem  tècniques d’intervenció educativa en contextos d’exclusió social, i que tindrà lloc del 9 al 20 de desembre, en horari de vesprada de 17 a 20h, amb  el cost de 50€ amb Carnet Jove i 60€ sense Carnet Jove.

La regidora, Lena Baraza, destaca que “ la Casa de la Joventut s’ha convertit en un referent dels joves a l’hora de buscar cursos de formació homologats i, per això, hem ampliat enguany la nostra oferta formativa doncs sabem la importància d’oferir formació continuada i reglada adreçada a la població més jove”. Recordem  que per a inscriure’s al cursos cal dirigir-se a la Casa de la Joventut, bé per correu electrònic a joventut@ayto-xativa.es o per telèfon al 96/2274342 en horari de dilluns a dissabte de matí de 10 a 13h i vesprades de dilluns a divendres de 17h a 20h.                                                                                                                                                                                                                                                                                     

WhatsApp Portal de Xàtiva