Oberta la convocatòria per als concursos al voltant del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Els dibuixos i cartells poden fer-se arribar a la Casa de les Dones fins el proper 7 de novembre

176

La Regidoria de Dona i Igualtat ha obert ja la convocatòria per als concursos de cartells i de dibuix amb motiu de la celebració del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Es tracta de la XIII edició d’una convocatòria oberta a tot l’alumnat de Primària, ESO i Batxillerat amb l’objectiu de prevenir des de la infantesa tota mena de violència.

Pel que fa al concurs de cartells, podran participar tots els alumnes d’ESO i Batxillerat de Xàtiva, i hauran de fer arribar els seus treballs a la Regidoria de la Dona i Igualtat fins el dia 7 de novembre. Es concedirà un primer premi de 300 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 100 euros, i els treballs guardonats quedaran en propietat de la Regidoria.

Pel que fa al concUrs de dibuix, podrà participar l’alumnat de Primària amb un format de full Din A-4 i sense limitació de tècnica o de procediment. Els dibuixos s’hauran de fer arribar fins el dia 7 a la Regidoria de la Dona i Igualtat, i es concediran dos premis per curs de 1er a 6é de Primària d’un lot de llibres valorat en un màxim de 50 euros.

El jurat d’ambdós concursos estarà conformat per l’agent d’igualtat municipal, una representant del Consell Municipal de les Dones per la Igualtat i presidit per la regidoria de la Dona i Igualtat de Xàtiva, Lena Baraza. Les bases completes es poden consultar a la Casa de les Dones.

Minut de silenci i concentració

D’altra banda, l’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat aquest dimecres al migdia un minut de silenci a les portes del consistori com a condemna a l’assassinat masclista perpetrat ahir dimarts a la localitat alacantina de Dénia. Amb aquesta, són ja 48 les dones assassinades en aquest 2019, set d’elles a la Comunitat Valenciana.

A més a més, aquest divendres 25 d’octubre tindrà lloc com cada mes, la concentració contra la violència de gènere, convocada a les 20 de la vesprada a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva