EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva ha donat a conèixer noves ofertes laborals, l’última de les quals respon a un lloc de treball com a programador/a informàtic en una empresa d’Ontinyent.

Aquesta oferta destinada a enginyers tècnics, pèrits i ajudants titulats, és de jornada completa i horari a convenir, integrant-se en l’equip de treball encarregat de realitzar el desenvolupament i ajustos necessaris en programes informàtics.

A més a més, els darrers dies també s’han publicat altres ofertes com ara dos llocs de treball de mecànic i electomecànic de manteniment per a una empresa de Carcaixent, un lloc de relacions laborals per a una altra empresa de Carcaixent, un lloc de cuidador/a de persones amb diversitat funcional psíquica a Enguera (contracte d’1 a 6 mesos amb jornada completa), i un lloc de treball d’educador/a per a habitatge tutelat amb persones amb discapacitat psíquica també a Enguera (jornada completa, a torns i salari segons conveni).

Els interessats o les interessades en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’opcions publicades al Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina xativa.portalemp.com
per obtenir més informació.

WhatsApp Portal de Xàtiva