Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’Ajuntament de Canals programa activitats extraescolars gratuïts sota el programa COMBOIA’T A CANALS.

L’Ajuntament posa en marxa així el projecte d’Activitats Extraescolars per al curs 2020-2021: teatre, pilota a mà, desenvolupament sostenible, música, dansa i animació a la lectura.

Propostes en col·laboració d’associacions culturals i esportives del poble per a xiquetes i xiquets empadronats al municipi de Canals, amb edats compreses entre els 5 i els 16 anys, excepte per a l’activitat de dansa, on podrà participar alumnat a partir de 3 anys.

Cal destacar que fins a l’11 de desembre es podrà realitzar la inscripció a Ca Don José. La setmana del 14 al 18 de desembre es publicaran els llistats de xiquetes i xiquets admesos en cadascuna de les activitats.

L’inici de les mateixes serà la setmana del 21 de desembre i es preveu que finalitzen en el mes de juny de 2021.

L’ajuntament de canals ha facilitat un compostador a l’IES Sivera Font per tal de valoritzar els bioresidus generats al centre.

Valoritzant els residus orgànics s’aconsegueix que no arriben als abocadors, i així no es generen emissions. Aquests residus permeten obtenir un recurs, el compost, que es revertirà en un benefici aprofitable en tornar-se a convertir en un producte al qui donar-li un nou ús.

Pròximament, i gràcies al Programa de Compostatge Domèstic del COR, es facilitaran la resta de ferramentes necessàries (taller formatiu, guia, airejador, etc.) per tal de dur a terme de forma correcta el procés de compostatge.

Continua la campanya d’impuls al comerç de proximitat a Canals

Més de 900 vals repartits ja de la ma del Ajuntament de Canals i Associem per la campanya ET TOCA! TRIA CANALS .

S’han mobilitzat 27.000 euros de recursos econòmics. Es calcula que atraurà vendes per als comerços de Canals que superaran els 62.000 euros.

Este cap de setmana continua el teatre de qualitat a Canals

A Canals continuem oferint cultura segura i per això este cap de setmana continuem amb el teatre de qualitat al centre cultutal Calit III.

Aquest divendres podrem gaudir de “HÁBLAME”, representada per la companyia Dos Hermanas Catorce.

I Diumenge a les 18.00hores, teatre infantil amb Nudos.

WhatsApp Portal de Xàtiva