Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Demà divendres a les 20:30 a la casa de la Cultura es celebrarà aquesta sessió de treball organitzada per Compromís per Xàtiva. L’acte consistirà a una reunió del Director General de Comerç i Consum Natxo Costa  amb representants d’associacions comercials i empresarials, comerciants i particulars interessats en llançar propostes de futur per millorar el sector comercial a Xàtiva.

L’acte consistirà a una exposició per part de Natxo Costa que exposarà les línies de treball que s’estan desenvolupant al respecte per part de la Generalitat i que serà continuada per rondes obertes d’intervenció dels representants del sector i del públic assistent.

A la sessió de treball acudirà el candidat a l’alcaldia de Xàtiva  Ferran Minguet acompanyat per altres membres de la candidatura que ha manifestat que “prendrem bona nota del que allà es diga per incorporar propostes al nostre programa. Considerem el comerç un sector estratègic per una ciutat de serveis com és Xàtiva i el futur de la ciutat no serà viable sense un comerç local potent i adaptat als temps”.

WhatsApp Portal de Xàtiva