Música, fotografia i espectacle audiovisual amenitzen el primer dia de les festes de Sant Antoni en Canals

71

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Demà dissabte, 15 de gener, comencen els actes programats en Canals en honor al patró Sant Antoni Abat. Espectacle audiovisual, música de banda i exposició de fotografia inauguren el cap de setmana festiu.

Com cada any, el Pavelló Municipal acull el tradicional festival de Bandes de Música de Sant Antoni. En aquesta ocasió, l’Associació Musical Canalense ha organitzat aquest concert que compta aquest any amb l’edició número 50.

Entre el programa, destaca la peça escrita per a la Reial Banda de la Marina Holandesa anomenada “Rotterdam 1945”, del compositor Johan de Mei, que per primera vegada, s’interpretarà en l’àmbit nacional. A més a més, els assistents també podran gaudir d’una selecció de la banda sonora de la pel·lícula “El senyor dels Anells”. Aquesta simfonia està dividida en cinc moviments que representen personatges, llocs o algun episodi de la trilogia. L’AMC n’interpretarà “Gandalf”,Journey in the dark” i “Hobbits”. Aquest concert serà a les 18.00 hores.

A continuació, al voltant de les 20.00 hores de la vesprada, a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura Ca Don José, s’inaugurarà l’exposició del XL Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, organitzat per AFCA (Associació Fotogràfica de Canals).

En aquesta edició s’han presentat un total de 160 fotografies que corresponent a 28 autors i 43 fotografies de 9 autors inscrits en la categoria social. El jurat ha estat format pels fotògrafs professionals Ignacio Frances (Valencia), Juan Fco. Higueras (Sagunt) i Toni Tirado (Vila-real). Les fotografies estaran exposades fins al 30 de gener.

WhatsApp Portal de Xàtiva