Museari entrega els seus premis al Museu de Belles Arts de Xàtiva

Les activitats de la programació LGTBIQ+ 2022 finalitzaran aquest divendres amb una conferència i presentació del catàleg de l’exposició

281

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El passat divendres va tindre lloc al Museu de Belles Arts- Casa de l’Ensenyança l’entrega dels Premis Museari, emmarcada en la programació LGTBIQ+ de Xàtiva.

La cita es va iniciar amb la performance «Contraforat», a càrrec de l’artista Víctor Parral, a la qual va seguir l’entrega dels guardons. Katy Pallàs va recollir el premi Museari a la Docència mentre que Àlec Casanova va ser reconegut en la categoria d’Activisme i Olga Olivera-Tabeni en la de Creació. A més a més Pilar Viviente va ser premiada per la seua trajectòria i Sinergias 4.0 va ser reconeguda en l’apartat de Comunicació. David Vila va obtenir el premi Acadèmia i el premi a títol pòstum per a la fotògrafa Mar C. Llop va ser arreplegat per un familiar.

Cal recordar que el Museu de Belles Arts-Casa de l’Ensenyança acull l’exposició de la sisena edició del «Museari Queer Art», que ix per primera vegada de València i compta amb la participació de 21 artistes de cinc països diferents: Costa Rica, Espanya, Brasil, Uruguai i Xile). Aquesta mostra es pot visitar fins aquest diumenge 24 de juliol.

Les activitats al voltant del Dia de l’Orgull i de Museari, que han comptat en  les darreres setmanes amb xerrades, conferències, taules redones i concursos; finalitzaran aquest divendres 22 de juliol a les 19 hores, quan tindrà lloc la conferència-presentació del catàleg de l’exposició al propi Museu de Belles Arts.

WhatsApp Portal de Xàtiva