Mor Miguel Alcocel Albert, Secretari General jubilat de l’Ajuntament de Xàtiva, a l’edat de 87 anys

753

Ahir diumenge va morir MIGUEL ALCOCEL ALBERT, Secretari General jubilat de l’Ajuntament de Xàtiva, a l’edat de 87 anys

Jubilat des dels 68 anys, va ingressar per oposició com administratiu de la funció pública als 18 anys, llicenciant-se en Dret per la UNED als 40 anys, després de començar els estudis que les circumstàncies econòmiques i socials no li varen permetre en el seu moment.

Va ocupar accidentalment el lloc de Secretari de l’Ajuntament de Xàtiva fins que, després d’aprovar les corresponents oposicions, va accedir a l’escala superior de l’Administració Pública treballant durant 2 anys de Secretari de l’Ajuntament de Muro d’Alcoi, prenent posteriorment possessió, per concurs ordinari, com a Secretari General de l’Ajuntament de Xàtiva.

Fill de Rosa, una treballadora del Barri de Sant Pere de Xàtiva, i de Miguel, ferroviari d’Almansa destinat a l’estació de Xàtiva.

A l’any 1939, la família va estar exiliada durant 5 anys fora de Xàtiva, com a conseqüència de les sancions imposades durant la postguerra. Es va casar al 1965 amb Enriqueta Maset, i deixa 4 fills i 7 nets. q

La funció pública va ser el centre de la seua vida professional, totalitzant 50 anys ininterromputs de servei públic, havent-se dedicat també durant uns anys, de manera ocasional, al disseny gràfic per a diferents impremtes de la comarca. La pràctica del futbol va ser la seua principal afició, havent militat al juvenil de l’Olímpic i en diferents equips amateurs de la província de València i Múrcia. Va ser fundador de les penyes esportives «Amics d’Alboi i Amics del Puig».

Miguel estarà tot el dilluns al Tanatori de Cerdà, on a darrera hora procediran a la seua incineració.

WhatsApp Portal de Xàtiva