Mitja Maratò i Concurs Fotogràfic Mitjà Marató Canals

333

El pròxim dissabte, a les 18:00 hores, se celebrarà a Canals una nova edició de la Mitja Marató, 11 km i 7 km, una cursa que forma part del circuit de Carreres populars de la Costera, la Canal i la Vall d’Ayora. La cursa compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals i del club d’Atletisme del municipi. Aquesta continua sent una de les carreres destacades dintre del circuit de carreres populars i una cursa referent entre l’atleta popular.

El recorregut de la mitja marató no varia respecte a edicions anteriors. Els atletes que hi participen hauran de recórrer un total de 21.093 metres. La mitja marató 2017 s’iniciarà a les 18:00 hores des de l’Avinguda Blasco Ibáñez de Canals.

Així mateix, i aprofitant aquest esdeveniment esportiu, el Club d’Atletisme de Canals i l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats han organitzat el Concurs Fotogràfic Mitja Marató Canals 2017, en el que podrà concursar tota aquella persona que siga aficionat a la fotografia. El tema del concurs versarà sobre imatges de la Mitja Marató de Canals des del seu inici fins al lliurament de premis. Cada participant podrà presentar fins a un màxim de 3 instantànies originals i la seua tècnica serà lliure.

La presentació de les imatges hauran de presentar-se amb pes màxim de 10MB al correu electrònic clubatletismecanals@gmail.com Imatge fotogràfica en format electrònic JPEG. Dimensions màximes 40×30 cm. Resolució: 254 píxel/polzada. Manera RGB, 8 bits. Haurà de posar-se un nom a cada foto per a poder identificar-la. En el e-mail caldrà indicar nom i cognoms de l’autor, un telèfon de contacte i relació de fotografies presentades.

El termini de presentació de les obres començarà des del mateix dia de la prova i fins al divendres 5 de maig a les 23:00 hores.

Pel que fa als premis, hi haurà un sol premi de 50€ per a la foto guanyadora. Les 20 millors fotos seleccionades pel jurat, inclosa la guanyadora, es reproduiran en paper fotogràfic de 15×20 cm, s’emmarcaran en paspartú de 45×50 cm i seran exposades en La Caixa i la Caixa Popular de l’1 de juliol al 30 de setembre de 2017, dins de l’activitat MIRAR-TE que organitza l’Associació Fotogràfica.

Finalment, el jurat serà format per tres membres de AFCA. El veredicte tindrà lloc el 13 de maig de 2017 a les 19 hores en la Casa de Cultura.

WhatsApp Portal de Xàtiva