Milloren les dades d’incidència de la COVID-19 a Canals

205

Solopizza Xàtiva

Centelys

A la darrera actualització de dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, es confirma una millora important a les dades del municipi de Canals.

Els casos han baixat considerablement els últims dies: amb 109 casos positius, la incidència acumulada a Canals s’ha reduit de vora 1900 casos per cada 100.000 habitants als 800 d’ara mateix.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, valorava molt positivament les dades de millora i afirmava que “estic molt orgullosa de les meues veïnes i veïns per la seua responsabilitat i sacrifici davant esta pandèmia i estes dures restriccions a les quals estem sotmesos, però que han demostrat que eren més que necessàries“, Castells reiterava a més que “malgrat aquest alé d’esperança no cal relaxar-se, hem de continuar lluitant amb les armes que tenim davant el maleït virus i així confie que continuaré sent per part de tots els canalins i canalines“.

Des de l’Ajuntament valoren molt l’esforç que les veïnes i veïns de Canals estan fent per a complir amb les mesures vigents. Cal recordar que les restriccions a la localitat han estat molt dures, especialment per alguns sectors com el de l’hostaleria, però ara és el moment de fer un esforç conjunt com a poble enfront de la pandèmia per tractar de controlar i disminuir contagis, i en definitiva, per a protegir la salut totes i tots.

WhatsApp Portal de Xàtiva