Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Un dels objectius principals de l’actual equip de govern era aconseguir un poble més accessible i la regidoria d’Urbanisme ha estat treballant intensament centrant part de les seues accions en l’eliminació de tanques arquitectòniques que fins al moment dificultaven el pas dels vianants.

D’aquesta manera, recentment, les actuacions s’han ubicat a l’Avinguda Corts Valencianes, a Torre Cerdà i a l’encreuament del Carrer Cronista Pareja amb l’Avinguda Ermita.

A l’Avinguda Corts Valencianes, just a l’altura de l’encreuament amb el C/Sant Antoni, s’han portat a terme obres de millora per afavorir el pas i convivència de vehicles i vianants. S’han posat 7 metres de canaleta per afavorir el pas de l’aigua els dies de pluja. També s’ha canviat de lloc el semàfor que suposava una tanca arquitectònica per als vianants i, per últim, els treballs han finalitzat amb la col·locació de la rajola de botó roig que estableix la normativa, amb la senyalització reglamentària i la pintura del pas de vianants.

En Torre-Cerdà, així com a l’encreuament del Carrer Cronista Pareja i l’Avinguda Ermita, els treballs han sigut més específics. En el primer s’ha treballat per senyalitzar i facilitar el pas dels vianants. En el segon, s’ha col·locat la rajola de botó roig amb desnivell que facilita el trànsit per als veïns amb carret.

Manu Sanchis, regidor d’Urbanisme, ha destacat que «des de la regidoria i el departament d’urbanisme de l’Ajuntament, hem treballat intensament amb el propòsit que Canals siga més accessible i transitable, sense oblidar les pedanies com Torre-Cerdà».

WhatsApp Portal de Xàtiva