Més de 500 veïns i veïnes de Xàtiva s’inscriuen en les activitats d’esport per a persones adultes en el primer dia

S’han hagut ampliar torns i horaris en algunes activitats com ara pilates o manteniment físic degut a l’alta demanda de sol·licituds

462

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Un total de 515 persones es van inscriure aquest dilluns en les distintes activitats d’esport per a persones adultes oferides per l’Ajuntament de Xàtiva que s’iniciaran el proper 26 de setembre.

La ingent demanda de sol·licituds per a algunes activitats concretes ha provocat que l’Ajuntament de Xàtiva haja ampliat places i torns. És el cas de pilates, que s’ha ampliat a un tercer torn dimarts i dijous de 18 a 19 hores, el qual ja està esgotat com també els altres dos torns inicials. Les persones interessades podran apuntar-se a la llista d’espera per a que se’ls informe en cas de quedar alguna plaça vacant.

També s’han ampliat els torns de Manteniment Físic al CEIP Gozalbes Vera, que passa d’un únic torn de 17:30 a 18:30h els dilluns i dimecres, a dos torns (de 17 a 18 i de 18 a 19 hores). En aquest cas encara queden places disponibles, a l’igual que en la resta d’ubicacions d’aquesta activitat al pavelló Francisco Ballester i al pavelló de Voleibol (en torns de matí). Pel que fa a l’aquagym, en la jornada d’ahir també es van cobrir totes les places del torn de dimarts i dijous de 20:45 a 21:30 hores.

Per a la resta d’activitats tant d’esport per a persones adultes com d’activitats a la piscina coberta i d’escoles esportives municipals encara hi ha places disponibles. Aquestes es poden sol·licitar a través de la web www.xativa.es/deportes (necessària la creació d’un usuari), o bé a la Ciutat de l’Esport. El telèfon de contacte per tal de resoldre dubtes és el 96 228 30 00.

WhatsApp Portal de Xàtiva