Mercadet Solidari i caminades guiades a l’Alcúdia de Crespins

50

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

La Junta Local del Càncer de l’Alcúdia de Crespins organitza un Mercadet Solidari

  • Tindrà lloc diumenge de 10 a 13 hores a la plaça Constitució

La Junta Local del Càncer de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat per a diumenge, 9 de gener, un Mercadet Solidari a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer on es podran comprar articles variats, pastes, fruites i verdures, entre d’altres. El mercadet tindrà lloc a la plaça de la Constitució en horari de 10 a 13 i des de la junta animem a la gent a acostar-se i adquirir qualsevol producte i mostrar la seua solidaritat.

Finalment, per tal de recollir els productes i altres coses de totes aquelles persones que vulguem col·laborar en el mercadet, la Junta Local del Càncer estarà en la seu de les Ames de Casa (antic Centre de Salut) els dies següents: divendres de 15 a 19 hores i dissabte d’11 a 13 i de 15 a 17 hores.

L’Alcúdia de Crespins organitza caminades guiades per fomentar l’activitat física

  • La Regidoria d’Esports també ha programat un taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica que tindrà lloc el 15 de gener al parc Ausiàs March

La Regidoria d’Esports de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat un cicle de caminades guiades amb monitor i totalment gratuïtes amb l’objectiu de promoure un hàbit saludable de vida, gaudir de la natura i a més donar l’oportunitat de fer-ho acompanyat de gent. Són caminades d’una hora de durada per l’entorn del poble amb punt de partida i arribada a la plaça de l’Ajuntament i tindran lloc a partir del dia 11 de gener tots els dimarts i dijous a les 9.15 hores.

Així mateix, des de l’àrea d’Esports també s’ha organitzat un taller gratuït d’iniciació a la Marxa Nòrdica que es desenvoluparà el pròxim 15 de gener amb el monitor, Paco Belda, al parc Ausiàs March a partir de les 10 hores. Per a participar en el taller, que comptarà amb tres trons d’una hora cadascun, cal inscriure’s al següent enllaç: https://bit.ly/3znD0kJ .

Amb aquesta programació esportiva, com ha explicat l’edil de l’àrea, Gerard Gimeno el que pretenen “és donar l’oportunitat a la gent a qui li agrada caminar i fer exercici i no té amb qui de fer-ho dues vegades a la setmana amb companyia i amb un monitor”, perquè com apunta és important “fomentar la vida saludable, gaudir de la natura i si és acompanyat molt millor“.

Finalment, el d’Esports anima a la gent a participar tant a les caminades setmanals com al taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica.

WhatsApp Portal de Xàtiva