Solopizza Xàtiva

Centelys

Maria Pina com altres temporades anteriors ha realitzat una activitat de 3×3 benèfic i ho ho fet conjuntament amb ASPROMIVSIE, entitat que atén a persones amb diversitat funcional i amb la qual manté una relació especial. Maria Pina ja va siguent un referent al Genovés i ASPROMIVISE és una entitat que cada vegada es dóna més a conèixer a la comarca. Un barreja que una vegada més han tornat a juntar els seus camins amb una iniciativa més d’aquesta jugadora la qual torna a tindre en compte un col·lectiu com les persones que atén aquesta Associació.

Més de 150 xiquets i xiquetes han participat en aquest 3×3 que començava a les 10.30 del matí amb 7 pistes simultànies i que en tot moment ha mantés la pilota de bàsquet en moviment. “Un 3×3 que a més de la seua vessant esportiva i relacionada amb el món de la cistella tenia una altra finalitat. Que persones com Maria generen actes com aquestos i tinguen la capacitat d’acollir aquesta quantitat de jugadors i jugadores de bàsquet és més que suficient per adonar-se del tipus de persona que és Maria. Jugadors de tota la província han omplit el pavelló del Genovés donant-li una imatge impressionant al veure tants xiquets i xiquetes jugant. Ens creguem molt aquesta forma d’entendre el bàsquet i en certa manera Maria ens ajuda a fer-nos veure que és la línia a seguir.

Un clar missatge de que a través de l’esport puguem col·laborar a millorar la societat. Sols tenim paraules d’agraïment per a Maria per fer viure al nostre club i al nostre poble aquest tipus de bàsquet. Una jugadora que es converteix en exemple a seguir”, comentaven des del CB Genovés només acabar el 3×3.

Pere Revert, alcalde del Genovés afirmava que “per al poble veure el pavelló d’aquesta forma i sobretot amb la finalitat per a la que s’ha organitzat és un luxe. Pense que és una forma de fer veure que l’esport per a les categories de formació ha de ser una de les prioritats i en aquest cas el 3×3 ha aconseguit juntar una gran quantitat de menuts i menudes. Agrair a Maria que pense en el nostre poble per poder fer iniciatives com aquestes i animar-la a seguir en aquesta forma d’entendre l’esport”.

La competició acabava sobre les 13.30 en totes les categories participants, des de benjamins fins a júniors, moment en el que Maria Pina a sortejat vàries samarretes del València BC i de la selecció espanyola amb la que aquest estiu es va proclamar campiona d’Europa. El lliurament de la recaptació del 3×3 als usuaris del Pis tutelat que gestiona Aspromivise i una foto de tots junts ha donat per acabat un matí molt intens però a la vegada productiu.

WhatsApp Portal de Xàtiva