Maria Josep Amigó i Josep Maria Sebastià proposen un Pla per garantir el dret a la vivenda i la rehabilitació al cas antic de Xàtiva

Amigó presenta el Pla Edificant de la Vivenda i Sebastià apostaper facilitar l'accés a l'habitatge en condicions dignes i revitalitzar el casc antic

280

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La cap de llista de Compromís a la circumscripció de València per a les Eleccions Autonòmiques, Maria Josep Amigó, i el candidat de Compromís a l’Alcaldia de Xàtiva, Josep Maria Sebastià, han presentat a Xàtiva la proposta per al desenvolupament d’un Pla Edificant de vivenda pública, que done resposta a la necessitat en matèria d’habitatge que té la ciutadania, especialment la gent jove. La proposta té com a objectiu contribuir a garantir l’accés a una vivenda digna per a totes les persones que així ho desitgen, a través d’augmentar el parc de vivenda pública i de qualitat en venda i lloguer.

En el cas de Xàtiva, aquesta proposta es vincula a la rehabilitació de vivenda al cas antic per a la gent jove principalment. «Treballarem per l’accés de la joventut a una vivenda accessible per revitalitzar el nucli antic també econòmicament, amb foment de programes d’habitatge» ha explicat Sebastià, qui també ha destacat la necessitat d’apostar per les energies renovables a través d’una comunitat energètica local.

La cap de llista de Compromís a la circumscripció de València per a les Eleccions Autonòmiques, Maria Josep Amigó, ha incidit en la necessitat d’ampliació de l’habitatge públic per acostar-nos a les dades de les grans ciutats europees. «A Compromís considerem que ens cal un parc de vivenda pública més nombrós que el que tenim actualment, que no arriba al 2%. Apostem pel Pla Edificant de l’Habitatge perquè la societat puga accedir a la vivenda pública i de qualitat en millors condicions que les actuals» ha destacat Amigó.

WhatsApp Portal de Xàtiva