EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La regidora de Falles i Gran Teatre de l’Ajuntament de Xàtiva, Maria Beltrán, va presentar ahir la seua baixa com a afiliada de Ciutadans (Cs) i va anunciar la seua eixida del grup municipal a l’Ajuntament de Xàtiva. Així, i donat que mantindrà l’acta de regidora, Maria Beltran passarà a formar part del grup de no adscrits.

Maria Beltran pren aquesta decisió després que, aquesta mateixa setmana, Juan Giner anunciara que en acabar la legislatura deixaria la política municipal. «No em presentaré d’ací a dos anys, em jubile i compleix amb el que vaig dir: que no volia estar més de dues legislatures» pa expressar el portaveu de Cs.

María Beltrán, al seu comunicat en xarxes socials, ha sigut molt crítica amb el rumb i la direcció del seu ja anterior partit polític i ha afirmat que «es tracta d’una decisió difícil, però molt meditada«, i que ha presentat la seua baixa «amb la plena convicció que és la decisió que he de prendre«, ja que «em sent una persona lliure per a prendre les meues pròpies decisions i sé que estant en Ciutadans (Cs) no podré expressar el que vull per a la meua ciutat amb el criteri que sempre m’ha caracteritzat«.

La regidora ha lamentat que la situació haja arribat a «un punt en què no té una altra eixida«, ja que «es prenen decisions sense comptar amb la meua opinió«. Segons ha exposat, «no hi ha cap fet objectiu per a no continuar donant suport al govern«.

«Ara, em centraré al 100% en la meua ciutat i prendré les decisions segons el meu criteri i el que pense que serà millor per a Xàtiva» ha finalitzat.

Per altra banda, Ciutadans (Cs) de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat a la regidora María Beltrán, que entregue la seua acta a l’Ajuntament, en virtut del compromís subscrit amb la formació taronja a través de la Carta Ètica de Cs.

«Aquesta Carta Ètica exigeix a tots els càrrecs triats sota les sigles de Ciutadans que retornen l’acta en el supòsit d’abandonar el partit» han explicat des de la formació.

Des de Cs lamenten «aquestes pràctiques dels qui anteposen els seus interessos personals als del projecte, incomplint a més les normes internes del partit que obliguen a tots els afiliats«.

WhatsApp Portal de Xàtiva