EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Comité Electoral Regional (CER) del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha aprovat els candidats de 27 municipis de més de 20.000 habitants per a les pròximes eleccions municipals. A la província de València s’han aprovat 8 municipis. En el municipi de Xàtiva el candidat serà Marcos Sanchis.

Marcos Sanchis, ha agraït la confiança depositada en la seua persona per part del President Provincial, Vicent Mompó i del President Regional Carlos Mazón, “és una gran responsabilitat ser el candidat del PP a la ciutat que m’ha vist créixer, estic enormement agraït, i continuaré treballant per a ser l’alcalde de Xàtiva, l’alcalde de tots, des de la humilitat i l’empatia seré al carrer escoltant els veïns”.

A penes queden 8 mesos per a les pròximes eleccions municipals, i des del PP, declara Marcos Sanchis “som l’alternativa real al govern socialista del Sr. Cerdà. Vull ser un alcalde que escolte, i que no mentisca, que no enfronte; en aquests 7 anys de govern del Sr. Cerdà hem vist com ens ha mentit amb les inversions promeses, inversions que no arriben, que lluny de solucionar problemes i d’escoltar els veïns s’ha enfrontat a ells, com és el cas dels veïns del centre històric, els veïns de Bixquert o Carraixet, i les colònies felines; nosaltres enfront dels problemes que tenim aportem solucions”.

WhatsApp Portal de Xàtiva