Solopizza Xàtiva

El Comité Electoral Regional (CER) del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha aprovat els candidats de 27 municipis de més de 20.000 habitants per a les pròximes eleccions municipals. A la província de València s’han aprovat 8 municipis. En el municipi de Xàtiva el candidat serà Marcos Sanchis.

Marcos Sanchis, ha agraït la confiança depositada en la seua persona per part del President Provincial, Vicent Mompó i del President Regional Carlos Mazón, “és una gran responsabilitat ser el candidat del PP a la ciutat que m’ha vist créixer, estic enormement agraït, i continuaré treballant per a ser l’alcalde de Xàtiva, l’alcalde de tots, des de la humilitat i l’empatia seré al carrer escoltant els veïns”.

A penes queden 8 mesos per a les pròximes eleccions municipals, i des del PP, declara Marcos Sanchis “som l’alternativa real al govern socialista del Sr. Cerdà. Vull ser un alcalde que escolte, i que no mentisca, que no enfronte; en aquests 7 anys de govern del Sr. Cerdà hem vist com ens ha mentit amb les inversions promeses, inversions que no arriben, que lluny de solucionar problemes i d’escoltar els veïns s’ha enfrontat a ells, com és el cas dels veïns del centre històric, els veïns de Bixquert o Carraixet, i les colònies felines; nosaltres enfront dels problemes que tenim aportem solucions”.

WhatsApp Portal de Xàtiva