MªJosé Badía presenta un llibre solidari destinat a ajudar al jove canalí David Colomer

122

Solopizza Xàtiva

Centelys

La docent MªJosé Badía presenta Desiertos de la mente, un llibre solidari, recaptació de la qual, anirà destinada a sufragar aquelles necessitats extraordinàries que té el jove canalí David Colomer, pacient de PCI (Paràlisi Cerebral Infantil), i la seua família.

L’autora es va posar en contacte amb la família de David mitjançant la mestra d’ell. Badía ja tenia començat el llibre quan «en el tercer o quart capítol vaig conéixer a David i la seua família. I vaig tindre clar que havia d’ajudar-los d’alguna manera».

Desiertos de la mente conta la història de Samara, Karím i Salém, tres joves egipcis que no tenen altre objectiu que adquirir una formació i una bona vida. Un dia, sofreixen un altercat i és Salém qui patirà les conseqüències. Anys més tard, Samara i Karím seguiran les seues vides, al mateix temps que ajudaran a Salém en el seu dia a dia.

La presentació del llibre es durà a terme el 28 d’octubre a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura ca Don José de Canals. I també, el 6 de novembre a les 11.30 hores al Saló Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Aquest és el tercer llibre solidari que publica Mª José Badía. El primer d’ells, anomenat “El último latido de un genio“, va tindre com a beneficiària a SPAX (Societat Protectora d’Animals de Xàtiva). I el segon, anomenat “Los ojos del destino“, va ajudar la plataforma AXEM-13 (Associació de Malalts d’Esclerosi Múltiple de Xàtiva).

L’autora vol agrair a l’Ajuntament de Canals tot el suport i l’ajuda prestada tant per l’alcaldessa, Mai Castells, com pel regidor de Cultura, Miquel Alventosa.

WhatsApp Portal de Xàtiva