Luz Casal serà l’encarregada de la cloenda de les Nits al Castell

La coneguda artista gallega farà el seu concert l’últim cap de setmana del festival

112

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Juliol s’apropa al seu final com també ho fan les Nits al Castell. El cicle de concerts que se celebren al Castell de Xàtiva acull el seu últim concert de l’edició d’enguany de la mà de l’artista Luz Casal, que serà la protagonista durant la nit del 29 de juliol.

La cantant gallega, que ja va estar present a l’edició de 2014 torna a Xàtiva després de nou anys per a presentar el seu últim treball amb un espectacle on es combinen els seus nous temes amb els grans èxits de la seua carrera, com per exemple, “Piensa en mí” o “Un año de amor”

La música de l’artista ha sigut guardonada amb premis com la Medalla d’Or de les Belles Arts, un Goya a Millor Cançó o el Premi Nacional a les Músiques Actuals, a més d’un Premi Ondas, que va guanyar l’any 2022.

Amb el concert de Luz Casal s’acomiada un cicle de concerts on hem pogut gaudir de tota mena d’estils musicals diferents. Tanxunguerias, Flora d’El Diluvi i Celtas Cortos van ser el protagonista de la primera meitat del festival, mentre que Pedro Guerra, Judit Neddermann, Conchita i ara Luz Casal, han sigut les encarregades dels dos últims concerts.

Si tens la teua entrada, et recordem que pots accedir al recinte del concert amb el transport públic del festival que eixirà des de Plaça de l’Espanyoleto a partir de les 20.30 h fins les 22.15 h.

WhatsApp Portal de Xàtiva