Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El plenari municipal corresponent al mes de maig, l’últim de la legislatura 2019-2023, ha aprovat per unanimitat el dictamen sobre l’aprovació de la mutació demanial subjectiva a favor de la Generalitat Valenciana del Conservatori Professional de Música «Lluís Milan».

«Aquesta mutació es realitza amb la finalitat expressa de la integració del Conservatori de Xàtiva dins de la xarxa valenciana de titularitat de la Generalitat, que serà competent per a exercir la gestió i la prestació del servei del conservatori», ha manifestat la regidora de Conservatori, la socialista Reme Sinisterra, qui ha afegit que «al passar a ser de la Generalitat, serà un servei públic que beneficiarà als ciutadans de Xàtiva i de la comarca». La regidora no adscrita Maria Beltrán ha afegit que «l’alumnat tindrà la mateixa oferta que fins ara però amb les mateixes oportunitats que als centres públics».

Al plenari també s’ha aprovat per unanimitat el dictamen sobre la proposta d’aprovació del II Pla Jove de Xàtiva 2023 – 2027. «Amb l’anterior Pla Jove vam ser pioners en tot el territori valencià, i amb aquest segon Pla Jove trobem millores com la inclusió de l’eix de transversalitat, perquè ha d’estar relacionat amb la resta d’àrees de l’Ajuntament», ha indicat la socialista Lena Baraza, regidora d’Educació. Baraza també ha fet esment a que «aquest Pla ha de ser de tots els grups polítics i ha comptat també amb propostes del Consell de la Joventut».

El plenari municipal també ha servit com a acomiadament d’alguns regidors municipals, que han aprofitat per a prendre la paraula i posar en valor el treball realitzat durant aquesta legislatura, al temps que han agraït el respecte mostrat per la resta de grups durant els darrers anys.

WhatsApp Portal de Xàtiva