L’òpera «Isabella, qui tollis peccata mundi» arriba aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra, que és una idea original del xativí Vicent Soriano, s’iniciarà a les 20 hores i els preus oscil·len entre els 16 i els 21 euros

119

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest dissabte 29 d’octubre (20 hores) l’estrena de l’òpera «Isabella, qui tollis peccata mundi», la qual estava prevista per a principis de febrer però que va haver de ser ajornada degut a la situació de la pandèmia de Covid-19.

L’obra està escrita en valencià i és una idea original del xativí Vicent Soriano, comptant amb Kike Llorca com a director d’escena i guionista i amb David Barberà com a director musical. L’elenc està format per sis dones artistes (Carmina Sánchez, Alba Fernández-Cano, Marian Torres, Marina Fita, Inca Ripoll i Paula Valiño) i dos músics que actuaran en directe, amb una composició musical que mescla elements passats i presents, de sons antics i contemporanis, amb melodies que recorden al jazz i al pop entre harmonies clàssiques i veus líriques.

El relat és el d’una jove Isabella que, a través d’un format operístic, busca el despertar de la consciència d’una dona atrapada en la seua realitat imposada, que creu en una vida on les llàgrimes, els poemes, la carn, el desig, l’erotisme, la religió, la sororitat i el plaer formen una conjugació inseparable que, a la fi, serà el camí cap a l’alliberament personal.

Les entrades oscil·len entre els 18 i els 21,5 euros (16 i 18,5 amb descomptes) i es poden adquirir a la web del Gran Teatre, a Instanticket o de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre aquest dijous i divendres de 12 a 14 o des de dues hores abans de la funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva