Llum verd per convocar 2 places a l’Ajuntament

1172

La Junta de Govern Local aprova les bases per convocar una plaça en propietat de treballador social i un altra d’interinatge d’arquitecte.

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases per convocar 2 nous concursos posició. Es tracta d’una plaça en propietat de treballador o treballadora social (Grup A2) i d’un plaça d’interinatge d’arquitecte (Grup A1). Segons el regidor de Recursos Humans, Joanjo Garcia Terol (Compromís), “estem acomplint amb allò que sempre hem defensat: la transparència. Cada oferta de treball municipal l’estem publicitant i gestionant de manera oberta i seguint tot el procediment administratiu per garantir la màxima transparència i igualtat. A més, en la mesura que la llei ens ho permet estem ofertant places en propietat cosa que no es feia des de fa més d’una dècada”.

 La plaça de treballador social ix a concurs públic en jubilar-se qui ocupa actualment eixe lloc de treball i la d’arquitecte per cobrir la vacant de la persona titular, suspesa de treball i sou durant 3 anys.

Els terminis per presentar-se de les convocatòries no s’iniciaran fins que les bases es publiquen en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), en el cas de la plaça d’arquitecte, i en el Butlletí General de l’Estat (BOE), en el cas de treballador social. A partir d’eixe moment, tots els i les interessades tindran 20 dies naturals per inscriure’s.

WhatsApp Portal de Xàtiva