L’IES Josep de Ribera realitzarà el pròxim dimecres una concentració en defensa de la pau

249

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Davant la situació de guerra que s’està vivint a Ucraïna (una més de les que es viuen al món) la comunitat educativa de l’IES Josep de Ribera paralitzarà les classes per realitzar una concentració en defensa de la pau el pròxim dimecres a les 12 h.

Des del centre animen a tots els centres educatius de la ciutat a sumar-se, cadascú des del seu centre. “D’aquesta manera ens podrem solidaritzar amb tots els xiquets i xiquetes i joves ucraïnesos que han vist paralitzades les seues classes per una guerra” han declarat l’Equip Directiu de l’IES Josep de Ribera.

Segons el guió de l’acte, aquest “té l’objectiu de manifestar el nostre rebuig a les guerres i mostrar quines són les nostres eines per resoldre els conflictes per la via del diàleg, el respecte, la tolerància i la pau“.

Dimecres a les 12.00 hores

La paralització de les classes als centres educatius que vulguen sumar-se es portarà a terme el pròxim dimecres a les 12.00 hores, moment en el qual els alumnes baixaran als patis dels seus respectius centres on es farà lectura del manifest “Eines per la pau.

A continuació, es guardarà un minut de silenci en què cadascú mostrarà una eina per la pau (un llibre, un instrument, un objecte d’educació física, un bolígraf…).

Estem segurs que açò contribuirà a educar al nostre alumnat en la cultura de la pau i també estem segurs que serà una mostra de solidaritat que arribarà als xiquets, xiquetes i joves ucraïnesos, en uns moments tan difícils” finalitza l’Equip Directiu de l’IES Josep de Ribera.

WhatsApp Portal de Xàtiva