Licitació de la rehabilitació de l’immoble OAC i explotació del bar-restaurant del Poliesportiu de Canals

55

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Ix a licitació la rehabilitació de l’immoble per a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Canals

L’Ajuntament de Canals ha licitat l’obra “Rehabilitació immoble OAC Carrer Sants de la Pedra núm. 10” dins del Pla d’Inversions 2020-2021 de Diputació de València.

L’edifici objecte de la rehabilitació és el que va albergar durant la II República el Casino o Ateneu republicà.

S’executaran en ell diverses obres de rehabilitació, incloent-hi una reforma substancial dels accessos a la planta primera i entre plantes, amb la instal·lació d’ascensor.

Una vegada acabades les fases de rehabilitació de l’emplaçament, es pretén adequar-lo com a oficina d’atenció ciutadana a la planta baixa, i d’oficines de serveis municipals a la planta primera.

El pressupost base de licitació és de 89.791,52 euros IVA inclòs, i es preveu un termini d’execució de les obres de tres mesos.

El contracte s’adjudicarà pel procediment obert simplificat. Les empreses interessades podran presentar ofertes a través de la PCSP fins a les 23.59h del dia 27 de juny de 2022.

Hui s’ha formalitzat el contracte d’explotació del bar-restaurant del Poliesportiu de Canals

Hui, 13 de juny de 2022, s’ha formalitzat el contracte, sent subscrit per l’Alcaldessa de Canals, Mai Castells, i l’adjudicatari, per un període de 4 anys amb opció de pròrroga, fins a un màxim de 8 anys.

En els pròxims dies, es procedirà a l’obertura de l’establiment i es publicarà l’horari d’obertura i tancament en la pàgina web de l’Ajuntament i en la mateixa instal·lació municipal.

El Consistori li desitja a Adrián molts encerts i èxits en aquesta nova etapa que inicia al municipi de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva