Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Hospital Lluís Alcanyís celebra este diumenge dia 24 també el dia de les biblioteques recordant la importància de la seua biblioteca científica.

La Biblioteca Científica de l’Hospital Lluís Alcanyís dóna servici a tots els professionals del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent que necessiten accedir a publicacions, estudis i bases de dades per a dur a terme el seu treball assistencial o d’investigació.

La biblioteca té des de fa tres anys una millor ubicació per al seu fons documental en paper atesa per una bibliotecària, si bé les noves tecnologies permeten als usuaris accedir a tots els seus servicis les 24 hores del dia a través d’internet. Tot professional que ho desitja pot fer-se membre usuari d’esta biblioteca i poder accedir al seu fons documental 24/7 des de qualsevol lloc.

Este servei oferix els continguts de quasi cent revistes científiques de caràcter internacional, així com l’accés a les bases de dades que agrupa a la gran part de publicacions i estudis científics. L’actualització a estes subscripcions i bases de dades són sufragades per fons propis del Departament de salut posant a disposició dels professionals tot este potencial de coneixement que comprén l’àmbit internacional.

L’accés a la Biblioteca pot realitzar-se en el seu espai físic en la primera planta de l’edifici annex de l’àrea de docència de l’Hospital Lluís Alcanyís o bé de forma virtual a través del blog de la biblioteca amb la sol·licitud prèvia i alta com a usuari de la mateixa.

WhatsApp Portal de Xàtiva