L’Horta Teatre presenta la comèdia teatral “Família Normal” a Canals

26

Solopizza Xàtiva

Centelys

Aquest divendres 12 de novembre, a les 22.30 hores, es durà a terme al Centre Cultural Papa Calixte III l’obra de teatre “Família Normal”, de la companyia valenciana L’Horta Teatre.

“Família normal” conta les tres generacions d’una família atrapades en les andròmines velles d’una casa. Un pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba de marxar-se, unes germanes que no s’entenen i una filla perduda. Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

L’obra de teatre està protagonitzada per les actrius Verònica Andrés, Rosanna Espinós i Laura Pellicer. Al capdavant de totes elles es troba la directora Pau Pons i la dramaturga Núria Vizcarro.

Tal com comenta la companyia L’Horta Teatre «en “Família Normal” veurem com tres dones s’enfronten al seu passat, però també al seu futur, a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar en la qual s’han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre».

L’Horta Teatre és una companyia valenciana amb 45 anys de presència en el panorama teatral. Al llarg d’aquests anys, han realitzat més de 2.500 representacions, han produït més de 40 espectacles professionals i han generat un posicionament artístic i una cultura empresarial reconeguda pel públic.

WhatsApp Portal de Xàtiva