L’Experiència del canvi des de l’Esquerra un any després de les eleccions municipals.

442

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

COMUNICAT DE PREMSA ESQUERRA UNIDA XÀTIVA

Esquerra Unida Xàtiva està valorant el seu primer any al govern del canvi de la ciutat. Per tal motiu el dissabte 28 de maig ofereix un acte públic amb representants de set Ajuntaments propers on l’Esquerra és motor de transformació des de fa un any. Junts valorarem com ha estat aquesta etapa de canvi a diversitat de poblacions veïnes i els beneficis que un any després estan obtenint-se per a les persones.

A Xàtiva el pacte de Sant Domènec va permetre que Esquerra Unida – Xàtiva en Comú ostentara cinc regidories i deu àrees de treball a l’Ajuntament. Quasi un any després volem avaluar que parts del nostre programa de govern han estat realitzades o en vies de complir-se. Però el més important és la tasca de transformació social on les persones a poc a poc estan acostumant-se a participar, col·laborar i prendre la iniciativa en la gestió d’allò més seu: la gestió d’allò públic.

Des d’Esquerra Unida Xàtiva hem organitzat un acte obert i participatiu on a més a més d’escoltar les experiències de canvi d’altres pobles i de la nostra ciutat, escoltarem la veu de la gent i les seues propostes. Serà una trobada commemorativa d’un temps de canvi i transformació que només ha fet que encetar-se i del qual és responsable la ciutadania que ho va voler fa ara un any.

L’Acte tindrà lloc a partir de les 19 hores al Jardí de José Espejo, al costat de l’Ajuntament amb la participació de Nahuel González de Més Gandia-EUPV, Esther Blanes de Guanyar Alcoi, Iván Martínez d’EUPV Alzira, Paula García d’EUPV Ontinyent, Víctor Mansanet d’EU Simat de la Valldigna, Vicent Mahiques d’EU Barxeta i Rosa Pérez Garijo de Guanyem Catarroja. El col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva estarà representat com amfitrió pel seu coordinador Miquel Lorente.

Hi haurà un torn de participació, preguntes i opinió del públic assistent i tot seguit un sopar de baix braç al qual s’ha convidat també a tota la ciutadania.

WhatsApp Portal de Xàtiva