Solopizza Xàtiva

Un total de 32 activitats dinamitzen juliol i agost per al veïnat infantil, adolescent i juvenil

Música, cultura, esport, tallers formatius… ‘L’Estiu jove’ de Bocairent recull tot tipus de propostes en la seua segona edició que va arrancar dimarts passat, 4 de juliol, amb un sessió de funky i de hip-hop i finalitzarà, conjuntament amb el programa ‘Refresca’t amb la Cultura’, el 8 de setembre amb un espectacle de Xavi Castillo.
Entre aquestes dates, dos mesos amb 32 activitats organitzades pel Consell municipal de la Joventut amb el patrocini i la coordinació de l’Ajuntament mitjançant el Centre d’informació juvenil. La programació incorpora les peticions i els suggeriments dels col•lectius representats en l’òrgan consultiu i està estructurada en tres franges d’edat (infantil, adolescència i joves) “per tal d’oferir-los propostes atractives adients a cada edat durant el període estiuenc d’una forma regular”, segons el regidor de l’Àrea Cultural i Juvenil, Xavier Molina.

En l’àmbit musical, destaca el segon Bekirent Rap que es completarà enguany amb la primera Nit de música jove en valencià en la que actuaran Tesa, rebesnéts del tio Canya i Kontaminació Akústica. Igualment, hi haurà una jam session per als grups locals i una sessió de bany amenitzada per un dj.

L’esport està ben present en ‘l’Estiu jove’ de Bocairent amb les vesprades de dimarts i les seues sessions d’aeròbic o de txikung entre altres. Així mateix, la iniciativa inclou dos passejades aquàtiques pel riu Clariano.
‘Vuelta a casa de mi madre’ i ‘Es por tu bien’ seran els títols del cinema d’estiu que junt als contes per les festes de sant Agustí o la segona marató de fotografia jove posaran el toc cultural a la programació. Al seu torn, la dansa oriental, la cuina o la informàtica constitueixen alguns dels temes dels diferents tallers que es perllongaran durant juliol i agost a Bocairent.

La piscina municipal acollirà també un gran nombre d’activitats com la bibliopiscina, un torneig de cartes de la fallera calavera o la presència d’inflables aquàtics. Tampoc faltaran en ‘l’Estiu jove’ de Bocairent els autobusos a les festes de pobles propers com Banyeres de Mariola o Alfafara ni altres iniciatives com els tàndems lingüístics per a conversar en un o diversos idiomes.

WhatsApp Portal de Xàtiva