ESETONTINET

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’ESET ONTINET comença la segona volta de la Fase Classificatòria d’ascens a Lliga EBA, aquest diumenge a les 19:00h al Pavelló d’Ontinyent, amb el TAU CASTELLÓ B, equip contra el qual va perdre a l’anada per 76-68.

Aquest enfrontament arriba després que l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet guanyarà en l’última jornada al MIARCO PETRAHER; una victòria molt important, ja que és la primera en aquesta fase i, a més, contra l’únic equip que els va guanyar dues vegades a la Fase Regular.

L’encontre amb l’equip valencià va començar malament per a l’ESET ONTINET, amb un inici de 14-2 i arribant al descans perdent per 40-34.

A la segona part, els de Nico Sánchez es van refer i van ser protagonistes, guanyant per 66-90. Entre les dades a destacar a l’anotació es troben Cheikh Diop amb 18 punts, Alberto Alemán amb 16 i Alberto Ruíz de Galarreta amb 14 punts. Quant als rebots, Diop va destacar també amb 14, i Gonçal Amador amb altres 14, 5 d’ells en atac.

L’entrenador declarava que “els equips que competeixen en aquesta fase tenen un nivell molt alt, per això aquesta victòria ha sigut molt important per a nosaltres. De no haver sumat els punts haguérem tingut prou difícil continuar lluitant per l’ascens” explicava Sánchez.

A més, demanava a la ciutadania d’Ontinyent assistir al partit d’aquest diumenge, “en l’últim partit a casa vam estar molt recolzats per l’afició, cosa que és molt important per als jugadors i que agraeixen”. Per això, des del Club Martínez Valls es fa una crida a totes i tots els amants de l’esport per donar suport a l’equip i gaudir del bàsquet a la ciutat.

WhatsApp Portal de Xàtiva